Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


Dec 7, 2023

Jo lettere du kan gøre dit vægttab, jo bedre. Derfor vil jeg i denne uge dele 5 små tiltag, der kan gøre en stor forandring for din sundhed og vægt.Har du fulgt med mig blot en kort stund, så har du helt sikkert også hørt mig sige at et vægttab skal gøres så simpelt, overskueligt og overkommeligt som muligt - særligt når det skal være varigt.

Det hjælper ikke noget at du skal følge en rigid plan, undvære dine favorit fristelser eller være i hård træningslejr, for det vil medføre at du før eller siden ikke kan holde det længere, falder fra, giver op og tager på igen. 

 

Det du gør for at tabe dig skal være noget du kan gøre for altid. Det skal være noget der passer til dig, dine præferencer og vigtigst af alt: hjælper dig med at ændre mønstre og vaner på en holdbar måde. 

 

-----

 

Podcasten VÆGTVINDER er indtalt og udarbejdet af, mig, Vægttabsmentor, Vanecoach og Overspisningsbehandler Gitte Boesen.

Jeg er cand.scient i Folkesundhed med speciale i kvinders sundhed og har i mere end 10 år hjulpet kvinder med at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning.

Ønsker du at få min hjælp til at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning, kan du læse mere på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu