Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


Jan 5, 2023

“Sådan taber du dig selvom du mangler energi og overskud” er titlen på denne uges episode af podcasten VÆGTVINDER og emnet blev valgt ved afstemning i mit gratis vægttabsfællesskab på Facebook der hedder ‘Det varige vægttab’ (her skulle du i øvrigt tage at komme med hvis du ikke allerede er derinde).  

Det her med at mangle energi og overskud er et vidt begreb.
For nogle betyder de,t at de mangler fysisk energi og ren og skær ‘timer i døgnet’. Imens det for andre handler mere om mentalt overskud - at kunne samle sig om, at skulle gøre endnu en ting, når man allerede har så meget andet at tænke på. 
For andre igen er det mere økonomisk eller helbredsmæssigt.
Så den måde du mangler energi og overskud på, er ikke nødvendigvis den samme, som for en anden.

 

Uanset hvilken form for underskud du er i, så vil du have gavn af denne episode af podcasten, hvis du føler at årsagen til dit manglende vægttab er mangel på energi og overskud.

 

_____________

Ønsker du at få min hjælp til at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning, kan du læse mere på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu

_____________

Podcasten VÆGTVINDER er indtalt og udarbejdet af vægttabsmentor, vane- og overspisningscoach Gitte Boesen.

Gitte er cand.scient i Folkesundhed og har speciale i vægttab og sundhed under perioder eller tilstande med hormonelle forandringer og udfordringer.
-overgangsalder
-graviditet
-efterfødsel
-PCO(s)
- endometriose
etc.