Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen

Sep 16, 2021

Det er svært at komme udenom 'mæthed' når vi taler vægttab. For langt de fleste tror at man skal være det modsatte, nemlig sulten, hvis man vil tabe sig.

Men sådan behøver det ikke at være. Du kan nemlig sagtens være både mæt, energisk og tilfreds selvom du er i gang med et vægttab.

I denne episode af...


Sep 9, 2021

Tænker du, eller har nogen nogensinde bildt dig ind, at du først skal tabe dig ved hjælp af én metode og herefter anvende en anden metode til at holde vægten?

Eksempelvis: først skal jeg tabe mig ved at udelukke sukker og stivelse fra min kost. Når jeg så har tabt mig, så kan jeg spise (lidt) sukker og...


Sep 2, 2021

Det er en stor misforståelse at tro, at et vægttab skal afhænge af viljestyrke. For hvis viljestyrke er en afgørende 'ingrediens' i dit forestående eller igangværende vægttab, så vil du fejle - ikke fordi der er noget i vejen med dig, men fordi du er et menneske.

Og som en lille 'advarsel' kan jeg berette at de...


Aug 26, 2021

Okay indrømmet, denne episodes overskrift med ordet 'snyd' frembringer måske ikke ligefrem de bedste associationer, men ikke desto mindre, vil du lære hvordan du kan snyde din hjerne (altså dig selv) til at:

•Føle at du spiser mere end du i virkeligheden gør og derfor opleve mæthed tidligere i...


Aug 19, 2021

Trænger du til at genopstarte et vægttab her efter sommerferien? Eller ønsker du at komme igang med et vægttab der rent faktisk holder, så du ikke længere skal genopstarte?
Så lyt med her!
I denne episode af podcasten VÆGTVINDER får du de 3 trin til en succesfuld genopstart og så får du den vægttabsviden du...