Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen

Jul 11, 2024

Overgangsalderen er i den grad en misforstået og myte befængt periode i en kvindes liv. Det skal vi have ryddet op i fordi de mange myter kan føre til at du risikerer at gøre mere skade end gavn for din sundhed, men også for dit vægttab.

 

Lyt med i ugens episode om 10 myter og misforståelser om overgangsalderen...


Jul 4, 2024

Ikke alene er sult en helt essentiel del af din spisning og dermed vægt, men derudover så oplever jeg også at der er rigtig mange der faktisk ikke helt forstår sult, eller misforstår hvad sult er - og som følge heraf ender med at gøre ting i sundhedens tegn som hverken er sundhedsfremmende eller hjælper på et...


Jun 27, 2024

Henriette er en kvinde på 49 år, der har godt styr på livet - men det der med vægt og spisning føler hun halter.

I mange år har Henriette periodisk talt kalorier og opnået vægttab, men nu står vægten stille.

Hør Henriettes historie og lær hvad du skal gøre, hvis du er en kvinde omkring 50 år, der gerne...


Jun 20, 2024

Sult er en følelse, eller en sensation for at være helt korrekt, der fortæller dig at nu er det tid til at finde noget at spise. Det er noget alle vi levende væsner besidder.

Når du gerne vil gå ned i vægt, så handler det om at ligge i et kalorieunderskud - altså at spise mindre end du forbrænder. Så snart du...


Jun 13, 2024

“Jeg ligner én der er gravid om aftenen - og det er selvom jeg er midt i overgangsalderen”

Oppustethed, afføringsproblemer, mavekneb og endda invaliderende mavesmerter er for nogle kvinder i overgangsalderen én del af deres symptombillede - men hvorfor? Og hvad kan du gøre ved det? 

Kom med til denne uges...