Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen

Sep 30, 2021

Fokuserer du på det rigtige i dit vægttab, eller forgaber du dig i petitesser eller anvender uhensigtsmæssige vægttabsmetoder der stjæler din energi og faktisk ikke får dig i mål alligevel.

Det kan selvfølgelig være svært at svare på, for hvis du vidste hvad du IKKE skulle gøre, så ville du jo nok ikke...


Sep 23, 2021

Hvordan er det nu lige at motion og vægttab hænger sammen?

Er det overhovedet nødvendigt at motionere hvis jeg vil tabe mig?

Kan motion gøre at jeg spiser for meget, så jeg faktisk ikke taber mig?

Hvilke træningsformerer mest effektive og hvilke skal jeg holde mig langt fra hvis jeg gerne vil reducere mængden...


Sep 16, 2021

Det er svært at komme udenom 'mæthed' når vi taler vægttab. For langt de fleste tror at man skal være det modsatte, nemlig sulten, hvis man vil tabe sig.

Men sådan behøver det ikke at være. Du kan nemlig sagtens være både mæt, energisk og tilfreds selvom du er i gang med et vægttab.

I denne episode af...


Sep 9, 2021

Tænker du, eller har nogen nogensinde bildt dig ind, at du først skal tabe dig ved hjælp af én metode og herefter anvende en anden metode til at holde vægten?

Eksempelvis: først skal jeg tabe mig ved at udelukke sukker og stivelse fra min kost. Når jeg så har tabt mig, så kan jeg spise (lidt) sukker og...


Sep 2, 2021

Det er en stor misforståelse at tro, at et vægttab skal afhænge af viljestyrke. For hvis viljestyrke er en afgørende 'ingrediens' i dit forestående eller igangværende vægttab, så vil du fejle - ikke fordi der er noget i vejen med dig, men fordi du er et menneske.

Og som en lille 'advarsel' kan jeg berette at de...