Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


May 11, 2023

Gitte, hvordan holder dine deltagere motivationen?
Hvordan gør du?
Hvordan knækker jeg selv koden til ikke at falde fra? 

Det er spørgsmål jeg af og til får stillet. Og med god grund.

 

Personligt har jeg hverken været genetisk heldigt stillet eller ‘bare altid været sund’ - tværtimod!
 
Mange år med overspisning, adskillige fejlslagne vægttab og nogle meget uhensigtsmæssige vaner, gjorde at jeg langt ind i mit voksne liv var det stik modsatte af sund. 
Selvom jeg gerne ville tabe mig og have at tingene var anderledes, så kunne jeg kun lige holde motivationen nogle uger og så forsvandt den igen - aldrig længe nok til at jeg kunne tabe mig. Slet ikke til at holde vægttabet.

Og det samme gælder for mange af mine klienter inden de starter i forløb hos mig.

Derfor vil jeg i denne uges episode af podcasten VÆGTVINDER, dykke ned i motivation og hvordan du knækker koden til at holde din motivation. 

Jeg kan allerede afsløre, at hvis du kæmper med motivationen i et vægttab, så er det højst sandsynligt fordi du begår én af de tre typiske motivationsfejl som jeg gennemgår.

 

_____________


Podcasten VÆGTVINDER er indtalt og udarbejdet af vægttabsmentor, vane- og overspisningscoach Gitte Boesen.

Gitte er cand.scient i Folkesundhed med speciale i kvinders sundhed og har i over 10 år hjulpet kvinder med at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning.

_____________

Ønsker du at få min hjælp til at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning, kan du læse mere på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu