Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


Jan 26, 2023

I dag vil jeg, Gitte Boesen, forholde mig ultra-praktisk til vægttab og give dig tre simple måder, hvormed du kan reducere dit kalorieindtag, uden at skulle føle at du gør den helt store indsats.

For som du sikkert har hørt mig sige før: Det bedste vægttab, er det vægttab du ikke føler du er på - underforstået: jo mindre du skal til at ændre i dine vaner og hverdag for at nå dine mål, jo bedre.

Alt for mange kvinder overkomplicerer vægttabsdelen med overdreven detaljerytteri,, perfektionisme og ‘ekstrem sundhed’ der ikke kan holdes på den lange bane.
Alt i mens overspisnignsdelen (når du spiser mere end du har et reelt fysisk behov for som følge af bestemte situationer, følelser og omstændigheder) ‘underkompliceres’ og forsøges fejes bort med et ‘så skal jeg bare tage mig sammen’ eller hvis det virkelig skal være dybsindigt - et mindfulness kursus.

Hverken overkomplicering af vægttabsdelen eller affejning af overspisning, har nogensinde ledt til et varigt vægttab og et liv uden overspisning - så hvad gør du så?

Lyt med og få svaret.

Ønsker du at undersøge dine muligheder for at få min hjælp til et varigt vægttab og et liv uden overspisning? Så tag et kig på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu