Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


Sep 7, 2023

Forleden spurgte en lytter om, i hvilken rækkefølge hun ville tabe sig.

Hun var i gang med et vægttab og havde bemærket, at særligt maveområdet nærmest forblev uændret, selvom vægten gik støt nedad. 


Det kan jeg sige en hel del om og også om 'det genstridige mavefedt'.

-----


I denne uges udsendelse inviterer jeg dig med på  VÆGTVINDER®, mit 12 ugers online forløb der giver dig et varigt vægttab og et liv uden overspisning. 

Læs mere om VÆGTVINDER her https://www.gitteboesen.nu/vv2023

VÆGTVINDER® er ikke bare endnu en diæt eller midlertidig løsning. Det er en omfattende rejse gennem de faser og forandringer, der virkelig er nødvendige for at opnå et varigt vægttab og frigøre dig fra overspisingens greb. Gennem nøje sammensatte trin-for-trin-moduler guider jeg dig personligt igennem hvert skridt på vejen.

Hver uge samles vi til VÆGTVINDER® gruppemøde, hvor jeg gennemgår ugens materiale og eftefølgende taler vi sammen på kryds og tværs. Sammen har vi et stærkt fællesskab, der støtter og motiverer dig i din rejse mod en sundere livsstil.

Men det stopper ikke her. Jeg tror på den personlige tilgang, og derfor inkluderer VÆGTVINDER® også 1:1 samtaler med mig. Disse samtaler er din mulighed for at fokusere på netop dine unikke udfordringer og behov. Vi skærper fokus på, hvad der skal til for at bryde igennem barrierer og sikre, at du når dine mål. Uanset om du har brug for ekstra støtte, motivation eller bare ønsker at bekræfte, at du er på rette spor, er jeg her for dig.

Med VÆGTVINDER® behøver du aldrig mere at starte forfra. Efter det 12-ugers forløb har du de redskaber, den viden og den styrke, der er nødvendig for at fortsætte dit varige vægttab. Du vil ikke længere føle dig fanget i en endeløs cyklus af op-og-ned, men i stedet træde ind i en ny fase af dit liv, hvor du har kontrol over dine valg og skaber en sund fremtid for dig selv.

Tag det første skridt mod en varig forandring med VÆGTVINDER®. Lad os sammen forme din vej mod et sundere, gladere og mere selvsikkert liv. Tøv ikke med at kontakte mig for at få mere information og tilmelde dig dette transformative 12-ugers forløb i dag!

Bliv VÆGTVINDER – ikke kun i 12 uger, men for livet.

 Læs mere om VÆGTVINDER her https://www.gitteboesen.nu/vv2023

Dørene til VÆGTVINDER® 2023 lukker på søndag den 10. september klokken 21.00

 

------

Podcasten VÆGTVINDER er indtalt og udarbejdet af, mig, Vægttabsmentor, Vane- og Overspisningscoach Gitte Boesen.

Jeg er cand.scient i Folkesundhed med speciale i kvinders sundhed og har i over 10 år hjulpet kvinder med at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning.

Ønsker du at få min hjælp til at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning, kan du læse mere på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu