Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


Nov 16, 2023

“Jeg må indrømme, at jeg er lidt bange for at skulle undvære overspisningsmaden". Jeg er bange for at skulle undvære den del - på en måde er jeg jo glad for det, men samtidig vil jeg så gerne have det ud af mit liv.”

 

Kender du dette dilemma? Du vil gerne spise mindre og ende eventuelle overspisninger, men samtidig holder du lidt igen, for hvad skal der så ske bagefter. Hvad skal du gøre med tomrummet og afsavnet, når du ikke længere spiser som nu? Og hvad med hyggen? Skal du så bare aldrig mere hygge dig?

 

Dette er helt almindelige tanker, at gøre sig inden man starter på et varigt vægttab. Et liv uden overspisning, det vil jeg besvare og begrunde, hvorfor det betyder, at du ikke skal undvære dine yndlings fødevarer.  

Selvom du afmonterer overspisning, så vil du stadig kunne spise chokolade, kage, chips eller brød - bare med et helt andet udgangspunkt og uden at have spist for meget, være skamfuld eller skyldbetynget bagefter.

  

-----

 

Podcasten VÆGTVINDER er indtalt og udarbejdet af, mig, Vægttabsmentor, Vanecoach og Overspisningsbehandler Gitte Boesen.

Jeg er cand.scient i Folkesundhed med speciale i kvinders sundhed og har i mere end 10 år hjulpet kvinder med at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning.

Ønsker du at få min hjælp til at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning, kan du læse mere på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu