Preview Mode Links will not work in preview mode

Vægtvinder v/ Gitte Boesen


Nov 23, 2023

Står dine børn og skal til at ‘forlade reden’ eller er de flyttet hjemmefra indenfor den seneste tid, så kender du måske følelsen af at ‘hele dit liv’ nu står til forandring.

 

Det kan føles spændende - tænk sig al den tid og plads!? Men også skræmmende, tomt og trist - for nu hvor der ikke længere er nogen der tager din tid, din plads og din opmærksomhed så meget, hvad skal der så ske? Hvilken rolle har du nu? Du vil altid være mor, men der er forskel på at være mor til et barn der bor hjemme og til én der ikke længere er under samme tag.

Kender du denne følese? Mange tror at man med mere tid går ned i vægt og har mere tid til’ sundhed’ når børnene flytter hjemmefra’, men sådan hænger det ingenlunde nødvendigvis sammen. 

Det og meget mere kan du blive klogere på ved at lytte med i denne uge.

 

----

 

Podcasten VÆGTVINDER er indtalt og udarbejdet af, mig, Vægttabsmentor, Vanecoach og Overspisningsbehandler Gitte Boesen.

Jeg er cand.scient i Folkesundhed med speciale i kvinders sundhed og har i mere end 10 år hjulpet kvinder med at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning.

Ønsker du at få min hjælp til at opnå et varigt vægttab og et liv uden overspisning, kan du læse mere på min hjemmeside her www.gitteboesen.nu